Bebek ve Kuruçeşme Yat Kiralama

3 yıl önce | Öne Çıkanlar
Bebek ve Kuruçeşme Yat Kiralama

İstanbul’un Bebek ve Kuruçeşme semtleri, ekonomik ve lüks birçok yata ev sahipliği yapmaktadır. Bebek yat kiralama hizmeti sayesinde, unutulmayacak anılar biriktirerek eşsiz bir boğaz turu düzenleyebilirsiniz. Filomuzda bulunan Bebek ve Kuruçeşme semtindeki yatlarımız, dört mevsim boyunca hizmet verebilecek kapasitededir.

İstanbul boğazının eşsiz güzelliğine, yat kiralama hizmetimiz sayesinde yaz ve kış mevsiminde tanıklık edebilirsiniz. Aynı zamanda büyüleyici saatler geçirebilirsiniz.

Bebek ve Kuruçeşme yat kiralama hizmetimiz, İstanbul boğazının tarihi yapılarını ve manzaralarını fotoğraflama fırsatı sunmaktadır. Ayrıca kusursuz yemekli veya yemeksiz organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Bebek ve Kuruçeşme semtinde gerçekleşen yat kiralama organizasyonları arasında aşağıdakiler bulunmaktadır:

  • Yatta Doğum Günü ve Kutlamalar
  • Yatta Evlilik Teklifi ve Yıl Dönümü Kutlamaları
  • Adalar Yüzme Turları
  • İş Toplantıları ve Kurumsal Ağırlamalar
  • Yatta Kahvaltı Organizasyonu

Boğazda.org bünyesindeki tüm kiralık yatlarımız, istediğiniz organizasyonda sizi ağırlayabilir. Dilerseniz Bebek ve Kuruçeşme semtindeki yatlarımızda da konuklarınızı misafir edebilirsiniz. Uygun bir tarih seçmek için ekibimize ulaşabilir ve yatlarımızı canlı olarak görebilirsiniz.

Bebek ve Kuruçeşme Yat Kiralama Hizmeti İle Unutulmayacak Bir Güne İmza Atabilirsiniz

Bebek ve Kuruçeşme’deki yat kiralama hizmetimizde, son zamanlarda yatta evlilik teklifi, doğum günü kutlamaları ve kahvaltı organizasyonları oldukça popüler hale geldi. Bu hizmetlerin seçimlerini ekibimizle birlikte yapabilirsiniz ve hayalinizdeki organizasyona bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Ayrıca, organizasyonunuz için yemekli ve yemeksiz menü seçenekleri sunuyoruz.

Boğazda.org’daki tüm kiralık yatlarımızın kendi aşçı ekibine sahip olduğunu belirtmek isteriz. Ekibimiz sizler için birçok yemekli/yemeksiz menü hazırlayabilir. Bu menüler hakkında bilgi almak için iletişim numaralarımızdan ekibimize ulaşabilirsiniz ve boğazda.org menüleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Ayrıca, yat kiralama hizmetimiz için birçok ekstra hizmet sunmaktayız. Bu hizmetler ile organizasyonunuzu daha da özel hale getirebilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Lazer ve volkan gösterisi, fotoğraf çekimi ve video klip, fasıl grubu, keman resitali, masa ve yat süsleme, oryantal show gibi birçok ekstra hizmet sunuyoruz. Tüm bu ekstra hizmetler ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için iletişim numaralarımızdan ekibimize ulaşabilirsiniz.

bebek yat kiralama

Bebek Yat Kiralama Hizmeti Fiyatları

Bebek’te yat kiralama hizmetleri son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. İstanbul Boğazı’nın en güzel manzaralarından birinde, denizin ortasında keyifli bir zaman geçirmek isteyenler için yat kiralama hizmeti oldukça ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Yat kiralama hizmeti, evlilik tekliflerinden doğum günü kutlamalarına kadar birçok organizasyona ev sahipliği yapabiliyor.

Bebek yat kiralama hizmeti fiyatları ise hizmet alacağınız yatın özelliklerine ve kiralama süresine göre değişkenlik gösteriyor. Boğazda.org bünyesinde bulunan yatların fiyatları kişi başı veya yatın tamamı için farklı seçenekler sunuyor. Ek olarak, yemekli/yemeksiz menü seçimleri de fiyatlandırmada etkili olabiliyor. Boğazda.org bünyesinde bulunan tüm kiralık yatların kendi aşçı ekibi olduğu için, yemekli organizasyonlarda menülerin fiyatlarına dahil ediliyor.

Bebek yat kiralama hizmeti fiyatlarına ek olarak, ekstra hizmetler de sunuluyor. Lazer ve volkan gösterileri, fotoğraf çekimi ve video klip, fasıl grubu, keman resitali, masa ve yat süsleme, oryantal show gibi ekstra hizmetler organizasyonunuzu daha da renklendirebilir. Bu hizmetlerin fiyatları da yine seçtiğiniz yatın özelliklerine ve organizasyonunuzun detaylarına göre değişkenlik gösteriyor.

Bebek yat kiralama fiyatları ve ekstra hizmetler hakkında daha detaylı bilgi almak için boğazda.org ile iletişime geçebilirsiniz. Hayal ettiğiniz organizasyona bir adım daha yaklaşmak için doğru adres boğazda.org!

Kuruçeşme Yat Kiralama
Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp