Teknede İftar İle Alternatif Ramazan Etkinliği

5 yıl önce |
Teknede İftar İle Alternatif Ramazan Etkinliği

Ramazan ayının son yıllarda yaz dönemine denk gelmesi nedeniyle açık havada düzenlenen organizasyonlar oldukça popüler hale geldi. Bu yıl ramazan ayının başlangıcı olan Mayıs ayıyla birlikte teknede iftar organizasyonları yapmak mümkün olacak.

Sıcak havanın verdiği sıkıntı nedeniyle restoranlarda iftar yemeği düzenlemek isteyenler kendilerini boğazın serin ve mükemmel sularında bulabiliyorlar. Teknede iftar yemeği düzenlemek, sadece yemeklerinizi süslemekle kalmayacak, aynı zamanda aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte unutulmaz bir etkinlik de olacaktır.

Son yıllarda popülerlik kazanan boğaz turu, tüm organizasyonlara şık bir alternatif sunuyor. Geçmiş yıllarda pek tercih edilmeyen teknede iftar yemeği organizasyonları, yaz mevsimi ile birlikte tercih edilenler arasına girmeye başladı. Bu özel etkinlik, sizin ve sevdiklerinizin unutamayacağı bir deneyim olacak.

Teknede İftar Size Eski Ramazanları Hatırlatacak

Ramazan ayı geleneği, artık teknede iftar organizasyonları ile unutulmaz bir şekilde yaşanıyor. Boğazda.org sayesinde, istediğiniz tekneyi seçip menünüzü dilediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. İftar sonrası eğlenceli bir program için fasıl ekibi de tercih edebilirsiniz.

Boğazda.org ile seçtiğiniz katılımcı sayısına göre uygun bir tekne veya yatta canlı müzik eşliğinde ramazan etkinliklerine katılabilirsiniz. Geleneksel oyunlar ekleyebilir veya fasıl ekibi tercih ederek mükemmel bir iftar programı düzenleyebilirsiniz.

Eğer sahur da tekne keyfi yapmak isterseniz, organizasyon öncesi tekne yetkilisine haber vermeniz yeterli olacaktır. Boğazda.org’da oluşturduğunuz organizasyon sırasında, not kısmına yazarak tekne yetkilisine bilgi verebilirsiniz.

Boğazda iftar keyfi yaşamanın yanı sıra, düşük sayılı gruplar için saatlik yat kiralama hizmeti alabilirsiniz bu sayede iftardan sonra boğaz gezisi gibi organizasyonları da düzenleyebilirsiniz.

Bazı zamanlar sevdiklerinizle baş başa bir organizasyon düzenleme fırsatınız olurken, bazen de aile fertleriyle birlikte unutulmaz bir boğazda akşam yemeği keyfi yaşayabilirsiniz. İş yerinizdeki ekibinizle iş yemeği de düzenleyebilir veya sevgilinize boğazda evlilik teklifi yapabilirsiniz.

Bogazda.org sitesine girerek kişi sayınızı, menünüzü, organizasyon türünüzü ve tekne tipinizi seçmeniz yeterli olacaktır. Geri kalanı, boğazda.org’un üstün hizmet kalitesi ile sizin için halledilecektir.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp