Teknede Düğün Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

3 yıl önce |
Teknede Düğün Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Teknede düğün organizasyonu öncesi her çiftin merak ettiği ve sorduğu detaylar var, Bogazda.org olarak sizlere bu yazımızda teknede düğün hakkında sıkça sorulan sorular hakkında bilgi vereceğiz.

Teknede Düğün Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Nelerdir ?

Önceki yazılarımızda belirttiğimiz gibi teknede düğün organizasyonu son zamanlarda çok popüler olan ve çiftler tarafından tercih edilen bir düğün organizasyonudur.

Çiftler tarafından merak edilen ve bizlere sürekli sorulan bazı soruları aşağıda listeledik;

  • Teknede Düğün Nedir ?
  • Düğün Teknesine Nereden Katılabiliriz ?
  • Düğün Teknesi Çok Fazla Sallanıyor mu ?
  • Menüleriniz Var Mı ?
  • Yiyecek ve İçecekleri Kendimiz Temin Edebilir miyiz ?
  • Düğün Organizasyonu Kaç Saat Olmalı ?
  • Teknede Ses Sistemi var mı ?
  • Ekstra Hizmetleriniz Neler ?
  • Teknede Düğünün Maliyeti Nedir ?

Ekibimize sorulan ve hatırladığımız bazı sorular yukarıda belirttiğimiz gibidir, Bu soruları aşağıda başlıklar halinde cevapladık.

Teknede Düğün Nedir ?

Alışagelmiş düğün organizasyonlarından sıkılan çiftlerimiz tarafından seçilen organizasyon türüdür.

Kapalı mekanlardan ve alışılmış düğün salonlarından en büyük farkı İstanbul Boğazının eşsiz manzarası eşliğinde düzenlenmesidir. Tüm teknelerimizin açık ve kapalı alanı mevcuttur. İsterseniz düğününüzü kapalı alanlarımızda düzenleyebilir dilerseniz açık alanda düğün organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz seçim tamamen sizlerin.

Düğün Teknesine Nereden Katılabiliriz ?

Bogazda.org bünyesinde bulunan tekneler bir çok iskeleye yanaşabilmektedir. Misafirlerimiz tarafından en çok tercih edilen katılım yerleri Avrupa yakası için Kabataş İskelesi Anadolu Yakası için Beylerbeyi ve kadıköy iskelesidir.

Sizler için en uygun katılım iskelesini ekibimiz ile kararlaştırmanız gerekmektedir.

Bulunduğunuz lokasyonu ekibimiz ile paylaştığınız taktir de ekibimiz sizler için en uygun katılım iskeleleri hakkında bilgi verecektir.

Düğün Teknesi Çok Fazla Sallanıyor mu ?

Bogazda.org bünyesinde bulunan tüm teknelerimiz dört mevsim hava şartlarına uygun olarak dizayn edilmiştir, tecrübeli kaptanlarımız sizlerin ve misafirlerinizin rahatsız olmaması için en uygun rota üzerinde seyredecektir.

Bu doğrultuda tur boyunca teknelerimizin en az seviyede sallanmasını garanti etmekteyiz.

Menüleriniz Var Mı ?

Tüm teknelerimizin yemek salonu, kendine ait mutfağı ve personeli vardır, Bu doğrultuda bogazda.org ekibi olarak sizler için bir çok yemekli, yemeksiz ve kokteyl menüleri hazırladık, Menü sayfamız üzerinden menülerimizi inceleyebilir ve seçiminizi yapabilirsiniz.

Dilerseniz sizlerin istekleri doğrultusunda menü hazırlayabilir ve sizlere sunabiliriz.

Menü seçimlerini ekibimiz ile kararlaştırmanız gerekmektedir.

Yiyecek ve İçecekleri Kendimiz Temin Edebilir miyiz ?

Evet yiyecek ve içecekleri kendiniz temin edebilir ve ekibimize servis etmeleri için teslim edebilirsiniz.

Yiyecek ve içecekleri kendiniz temin etmeniz durumunda ekstra olarak servis ücreti alınmaktadır, Ekibimize belirtmeniz durumunda sizlere detaylı bilgiyi ve fiyatlandırmayı iletecektir.

Düğün Organizasyonu Kaç Saat Olmalı ?

Bogazda.org olarak düğün organizasyonunu minimum 4 saat olarak kararlaştırdık. Bunun sebebi ise şirket politikamız gereği misafirlerimize en iyi hizmeti sağlamaktır.

İstanbul boğazının tüm tarihi yapılarını ve manzaralarını misafirlerinize ve sizlere seyrettirmek politikalarımızdan biridir.

Bu süre zarfında Menü tadımları, kokteyl süresinin rahat geçmesi ve kusursuz bir organizasyon sağlamaktayız.

Şuana kadar yaptığımız binlerce düğün organizasyonunda misafirlerimizin saat seçimi 4 saat olmuştur.

Teknede Ses Sistemi var mı ?

Bogazda.org bünyesinde bulunan tüm teknelerin kendine ait ses sistemi ve ses ekibi vardır, Dilerseniz kendi playlistinizi getirebilir ve ekibimize teslim edebilirsiniz, ek bir seçenek olarak profesyonel olarak dj hizmeti sağlamaktayız.

Ses sistemi hakkında aklınızda bulunan tüm soruları ekibimize sorabilirsiniz bu doğrultuda bilgi sahibi olabilir ve organizasyonunuzu kusursuz şekilde düzenleyebilirsiniz.

Ekstra Hizmetleriniz Neler ?

Bir çok ekstra hizmetimiz mevcuttur, Bunlardan bazılarını sizler için listeledik;

  • Tekne Süslemesi
  • Düğün Pastası
  • Yemekli ve Kokteyl Menüler
  • Dans Ekibi
  • Canlı Müzik
  • Havai Fişek ve Volkan Gösterileri
  • Boğaz Köprüsünde Lazer Gösterisi
  • Lüks Gelin ve Damat Masası

Yukarıda bazı hizmetlerimizi sizlere belirttik, Ek olarak ekibimiz ile iletişime geçtiğiniz zaman sizlere ekstra hizmetler menüsü hakkında bilgi verecektir, bu doğrultuda seçimlerinizi yapabilir ve düğün organizasyonunuzu taçlandırabilirsiniz.

Teknede Düğünün Maliyeti Nedir ?

Teknede düğün fiyatları bir çok detaya göre hazırlanmakta ve sizlere sunulmaktadır. Ortalama bir fiyat bilgisi vermek gerekir ise alışagelmiş düğün salonlarından daha uyguna geldiğini söyleyebiliriz.

Düğün Teknesi fiyatlarını öğrenmek için bizler ile iletişime geçebilir ve Menü seçimleri, Saat ve tarih seçimi ve ekstra hizmetler gibi fiyatı etkileyen detayları kararlaştırabilirsiniz, Bu doğrultuda ekibimiz sizler için en uygun fiyatlandırmayı iletecektir.

Neden Boğazda.org ?

Bogazda.org ekibi olarak yıllardır İstanbul boğazında düğün hizmeti vermekteyiz, Tecrübelerimiz ve hizmet anlayışımız doğrultusunda sizlere kusursuz bir organizasyon garantisi vermekteyiz.

Kusursuz bir organizasyon için ekibimiz düğün organizasyonunuz hakkında olan tüm detayları size soracaktır.

Kusursuz hizmet ve en uygun fiyat garantisi vermekteyiz. Bogazda.org’dan teklif almadan düğün organizasyonunuzu yapmamanızı öneriyoruz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp