Düğün Mekanına Özel Gelinlik Modelleri Seçimi

5 yıl önce |
Düğün Mekanına Özel Gelinlik Modelleri Seçimi

Yaklaşan büyük gün için geri sayım başladı! Düğün mekanını seçmek gibi zorlu bir aşamayı geride bıraktın. Şimdi sıra gelinlik seçiminde, düğün sürecinin en önemli aşamalarından biri. Bu yazıda, hangi mekana hangi gelinliğin uyacağı konusunda tüyolar sunacağız. Keyifli okumalar dileriz.

Açık Havalar İçin Gelinlik Modelleri

İlkbahar ve yaz aylarında dünya evine girmeyi planlayan çiftlerin tercihi genellikle açık havada düzenlenen düğün mekanları oluyor. Kır düğünü, plaj düğünü, tekne düğünü gibi örnekler verilebilir. Eğer siz de düğününüzü açık havada yapmayı planlıyorsanız, aşağıda sizler için derlediğimiz gelinlik modelleri önerileri işinize yarayabilir.

Kır Düğünü İçin Gelinlik Modelleri

Havaların güzel olduğu dönemlerde akla ilk gelen düğün mekanı pek tabii ki kır düğünleri oluyor. Kır düğünü için gelinlik tercihlerinde ise uçuş uçuş gelinlikler en popüler seçimler arasında yer alıyor.

İlkbahar ve yaz aylarında tül, organze veya şifon gelinlikler gibi hafif kumaşlı tasarımlar tercih edebilirsiniz. Bu şekilde sıcak havada terlemekten kurtulup son derece şık görünebilirsiniz. Eylül ve Ekim aylarında düğün yapacak Sonbahar gelinleri için ise ipek ve dantel gibi kumaşlardan yapılmış askılı, salaş ve kollu gelinlik modellerini öneriyoruz.

Prenses kesim gelinlikler gibi daha ağır modeller yerine, düz ve A kesim ile yarım balık gelinlikler tercih ederek, hem davetliler arasında hem de çim alanda rahat edebilirsiniz. Kır düğünü yapacak çiftler, gelinlik modellerini seçerken düğün konseptini ve tarzını da mutlaka göz önünde bulundurmalılar. Gypsy temalı, bohem tarzda bir düğün planlayanlar için, püsküllü, salaş bohem gelinlik modelleri ideal olabilir.

Tekne Düğünü İçin Gelinlik Modelleri

Lüks bir tekne düğünü planlıyorsanız, gelinliğinizin rahatlığı en önemli faktördür. Tekne üzerinde olduğunuz için hareket kabiliyeti ve rahatlık en üst düzeyde olmalıdır çünkü sabit bir zemin yoktur. Bu nedenle, hafif kumaşlar tercih etmelisiniz. İpek, şifon veya tül gibi kumaşlar önerilir. Midi veya mini kesimler tercih edebilirsiniz. Düz kesim gelinlikler veya yırtmaçlı tasarımlar da rahat hareket etmenize yardımcı olacaktır.

Teknede rahat etmek istiyorsanız, ayakkabılarınızı kısa veya kalın topuklu modellerden seçebilirsiniz. Bu şekilde ayakta geçirdiğiniz süre boyunca daha az zorlanırsınız.

Eğer tekne düğünü yapmak istiyorsanız, bogazda.org’dan teklif alarak harika bir teknede düğün düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, tekne turu ve boğazda organizasyon gibi diğer organizasyonlar için de bu platformu ziyaret edebilirsiniz.

Plaj Düğünü İçin Gelinlik Modelleri

Plaj düğünleri eğlenceli ve unutulmaz anlarla dolu bir düğün mekanıdır. Gelinler için, dekolteli gelinlikler ilk tercihler arasındadır. Uçuş uçuş kumaşlardan yapılmış, düşük omuzlu, derin sırt dekolteli ve transparan gelinlikler plaj düğünleri için ideal seçeneklerdir.

Kumsal düğünleri için uygun kumaşlar şifon, tül ve ipek gibi hafif kumaşlardır.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp