Yaz Düğünü İsteyenler İçin 5 Farklı Süsleme Önerisi

5 yıl önce |
Yaz Düğünü İsteyenler İçin 5 Farklı Süsleme Önerisi

Yaz aylarında yaz düğünü çiftlerin düğün organizasyonlarını en çok tercih ettiği zamandır. Birçok çift, düğün zamanını yaz aylarına getirmeyi planlar. Yazın yapılan düğünler, çiftler için gelinlik seçiminden dekor ve mekan süslemelerine kadar birçok alternatif sunmaktadır.

Kış düğünleri genellikle mekan ve dekor açısından sınırlamalarla kısıtlanmaktadır. Ancak söz konusu yaz düğünü olduğunda, özellikle mekan süslemeleri konusunda son derece çeşitli seçeneklere sahipsiniz demektir.

Bu yazımızda sizler için yaz aylarında organize etmek istediğiniz düğününüz için süsleme önerilerinde bulunacağız.

1-) Minimal Sandalye Süslemeleri

Genellikle sadeliğin tarafındaysanız, abartılı sandalye süslemeleri sizler için pek iç açıcı olmayacaktır. Yüksek ihtimalle, düğününüzü de sade ve gösterişten uzak bir şekilde yapmayı planlıyorsunuzdur. Bu fikri benimseyenlere ufak bir önerimiz var.

Minimalist çizgide bir süsleme türü tercih ederek, mekânda yer alan sandalyelerin sadece bir kenarına yerleştirilmiş ufak bir fiyonk, düğün dekorasyonunuzun planladığınız gibi sade ve şık olmasını sağlayacaktır.

2-) Teknede Düğün veya Sahilde Düğün isteyenlere: Makrome Örgü Arka Fon

Düğününüzü sahilde veya teknede düğün organizasyonu üzerine planlıyorsanız, dekor tavsiyesi olarak sizlere makrome örgü arka fon önerisinde bulunabiliriz. Beyaz kumların üstünde yer alacak olan bu örgü fonunu, yeşil dallarla ve beyaz çiçeklerle süsleyebilirsiniz.

Boğaz’da yapılan bir teknede düğün organizasyonu için ise deniz konseptini sizler için tavsiye ediyoruz. Teknede Düğün Yapmak İsteyenlerin Bilmesi Gereken Tüyolar yazımıza göz atarak teknede düğün hakkında tüyo alabilirsiniz.

3-) Rustik Severler İçin: Odun Masa Kartlıkları

Rustik hayranı iseniz ve rustik düğün konseptli bir organizasyon düzenlemek istiyorsanız, masa dekorasyonunda işinize yarayacak bu süsleme önerisi sizin için ideal bir seçim olabilir. Ufak odunların üzerine konuşlandırılmış kart aparatlarını, davetlilerinize masa numaralarını göstermek için kullanabilirsiniz.

4-) Deniz Yıldızlı Sandalye Süsleri

Sahil düğünlerinin farklı kombinasyonları vardır. Bir başka sahil düğünü süsleme önerimiz de deniz yıldızlı sandalye süsleri. Bu süslemelerin, sahil konsepti ile uyumu göze çarpan bir unsur. Eğer siz de kumsalda bir düğün düzenlemek istiyorsanız sandalye süslemelerinizde büyük deniz yıldızları kullanarak sahil konseptine uygun bir süsleme dekoru oluşturabilirsiniz.

5-) Kır Düğünü İçin: Sallanan Aydınlatmalar

Son olarak eğer bir kır düğünü düzenlemek istiyorsanız uzun kablolara sahip sallantılı aydınlatamaları bir mekan dekoru olarak kullanabilirsiniz. Bu hoş detay, düğününüze hem doğal hem de ışıl ışıl bir hava katacaktır.

Boğazda.org aracılığı ile hayalinizdeki düğünü düzenlemeniz çok basit. Sizde boğazda düğün organizasyonu düzenlemek istiyorsanız, sizlere sunulan tekne ve yatları arzunuza göre belirleyerek organizasyon türünüzü seçebilirsiniz. Ardından katılımcı sayısını belirterek, düğününüzün yemekli/yemeksiz veya içkili/içkisiz olmasını belirtebilirsiniz.

Ek özellikleri not kısmına ileterek tekne yetkilisine istediğiniz dekor önerilerini anlatarak kusursuz bir teknede düğün organizasyonu düzenlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Teknede düğün fiyatları, katılımcı sayısı ve teknenin boyutuna göre değişim göstermektedir. Oldukça lüks bir tören ile evlenmenin tadını çıkarmanız için her türlü konsepti sizin için özel olarak hazırlayacak olan teknelere boğazda.org aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Düğün harici birçok organizasyonu boğazda.org aracılığı ile planlayabilirsiniz. Sevdikleriniz ile beraber boğazda akşam yemeği yiyebilir, boğazda kahvaltı ile güne mükemmel bir şekilde başlayabilirsiniz.

Sürprizleriniz için ise yat kiralama ve tekne kiralama seçeneğinden yararlanarak yatta doğum günü, yatta evlilik teklifi, teknede doğum günü ve evlilik teklifi paketlerini tercih edebilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp