Rustik Düğün İsteyenlere Öneriler

5 yıl önce |
Rustik Düğün İsteyenlere Öneriler

Dünya evine girmeye hazırlanan çiftler, düğünleri için aylar öncesinden hazırlıklara başlarlar ve kusursuz bir düğün için bütün detayları düşünürler. Düğün konsepti konusunda seçim yapmadan önce popüler trendlere göz atmak işe yarayabilir. Bu yazımızda sizlere evlenecek çiftler için ilgi çekici bir konsept olan rustik düğün konseptini anlatacağız.

Rustik Düğün Konsepti

Doğayı, sadeliği, yeşili sevenler için bu konsept son derece uygun bir konsept olacaktır. Köy evi, köy görünüşü veren dekor gibi anlamları olan rustik kelimesi; son yıllarda artış gösteren bir düğün konsepti olarak karşımıza çıkıyor.

Bu konseptte hem modern hem de nostaljik unsurlar bir arada kullanılıyor. Konseptin en dikkat çekici özelliği ise “doğallık”. Pastel tonlar, doğayı anımsatan odunlar, hasır tarzı kumaşlar, ağaç dalları; rustik düğün konseptinde bolca görebileceğiniz düğün malzemeleri olacaktır.

Rustik Düğünlerde Gelinlik Seçimi

Rustik düğün konseptinin ana özelliğinin doğallık olduğunu sizlere belirtmiştik. Bu yüzden doğallığın önemli bir kriter olarak görerek bir gelinlik seçimi yapmalısınız. Örneğin; içinde rahat hareket edebileceğiniz, fazla ihtişamlı ve süslü olmayan sade bir gelinlik; bu konsept için son derece uygun bir seçim olacaktır.

Bu konsept için A veya düz kesim gelinlikleri seçebilirsiniz. Gelinliğinizle sade ama iddialı bir görüntü elde etmek istiyorsanız dantel detaylarının fazla kullanıldığı; tüylerle, fırfırlarla, sallantılı iplerle desteklenmiş bir elbise düşünebilirsiniz.

Rustik Düğün İçin Saç ve Makyaj Seçimi

Bu başlıkta da diğerlerinde olduğu gibi ana kelimemiz “doğallık”. Bu nedenle yarı toplanmış saç modelleri, örgüler, doğal bukleler rustik düğün konseptine uygun saç modelleri olabilir.

Rustik düğünlerde makyaj konusuna değinecek olursak, Rustik bir düğün organize edecekseniz abartılı makyajları kafanızdan silmelisiniz. Bunun yerine pastel tonlardan oluşan doğal bir makyaj rustik konseptine son derece uygun bir makyaj seçimi olacaktır.

Rustik Konseptlerde Mekan Seçimi

Rustik konseptli düğünler doğayla bir bütünleşmiş düğünler oldukları için mekân konusunda çiftlik evi, bağ evi, dağ evi, ahşap bir ev, taş duvarları olan bir ev gibi mekan seçimlerinde bulunabilirsiniz. Bu seçimlerin konsepte uygun olduğu gibi ekonomik olarak sizleri oldukça rahatlatacak yanları bulunmaktadır.

Bu konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız ” Kış Düğünü Planlayanlara En İyi 5 Dekorasyon Önerisi ” yazımızı okuyabilirsiniz. Boğazda.org aracılığı ile rustik konsepti harici teknede düğün konseptli harika bir organizasyon düzenleyebilir ve unutulmaz bir düğün töreni yaşayabilirsiniz.

Teknede Düğün için daha fazla bilgi almak için “Teknede Düğün Yapmak İsteyenlerin Bilmesi Gereken Tüyolar” adlı yazımızı okuyarak teknede düğün hakkında bilgi sahibi olabilir. Boğazda.org aracılığı ile size en uygun düğünü Boğaz’da enfes bir organizasyon ile taçlandırabilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp