Romantik Evlilik Teklifi ve Evlenme Teklifi Fikirleri

5 yıl önce |
Romantik Evlilik Teklifi ve Evlenme Teklifi Fikirleri

Evlilik teklifi, hayatınızı paylaşacağınız kişi ile evlilik yolundaki en ilk ve en romantik adımlardan birisidir. Erkekler için bu konu oldukça ince düşünülen bir konudur. Seneler geçse de hatırlanacak bu özel anı en iyi şekilde hazırlamak için farklı ve romantik evlilik teklifi fikirleri araştırırlar.

Sizlere bu yazımızda her mevsime uygun ve zevklerinize hitap eden çeşitli evlilik teklifi fikirlerini derledik. İşte sevdiğinizi mutluluktan havaya uçuracak evlilik teklifi fikirleri.

1. Yatta Romantik Evlilik Teklifi

Son zamanların trendi ve bir çok misafirimizin tercihi olan yatta evlenme teklifi sıra dışı bir evlenme teklifi planlayanlar için eşsiz bir seçenek.

İstanbul boğazının eşsiz ve muhteşem manzarasında boğaz köprüsünde lazer gösterileri ve volkan gösterileri eşliğinde unutulmaz bir evlilik teklifi gerçekleştirebilirsiniz.

Yatta evlilik teklifi fiyatları her bütçeye uygun olmak ile beraber bir çok ekstra seçenek ile evlenme teklifinizi taçlandırabilirsiniz.

Yatta Evlilik Teklifi

Bogazda.org bünyesinde bulunan tüm kiralık yatlarımız sizlere dört mevsim yatta evlilik teklifi organizasyonunuzda misafir edebilmek için dizayn edilmiş ve donatılmıştır.

Lazer gösterisi, Havai fişek gösterisi, Bayan kemancı veya bay kemancı ve aşçılarımızın hazırladığı leziz menüler ile hayatınız boyunca unutamayacağınız bir evlilik teklifi için boğazdayız…

2. Kumsalda Romantik Evlilik Teklifi

Kimseciklerin olmadığı ve sadece dalgaların sesini duyduğunuz bir kumsal hayal edin. Sevdiğiniz kadına yapılacak en güzel sürprizlerden birinin kumsalda romantik bir evlilik teklifi olacağından emin olabilirsiniz.

Eğer siz de hayatınızı birleştirmek istediğiniz kadını şaşırtmak ve sadelik içeren bir evlilik teklifi istiyorsanız bu evlilik teklifi konsepti tam size göre! Romantizm’in tavan yaptığı bir kumsal arıyorsanız ege ve akdeniz bölgeleri sizin için son derece uygun olabilir.

kumsalda evlenme teklifi

3. Yüksekleri Sevenler İçin; Dağ Zirvesinde Evlilik Teklifi

Sevgiliniz ile adrenalin tutkunu aktiviteleri seviyorsanız, dağların muhteşem manzaralarında yapacağınız evlilik teklifi aradığınız konsept olabilir.

Uzun bir yolculuk sonucu engelleri aşarak zirveye ulaştığınızda hayat ortağı olmasını istediğiniz kadına aşkınızı haykırmanız iki taraf içinde unutulmaz bir deneyim olacaktır.

Dağ Zirvesinde Evlilik Teklifi

4. Sinemada Romantik Evlilik Teklifi

Film izlemeyi ve sinemaya gitmekten keyif alan bir çift iseniz sizin için uygun bir evlilik teklifi önerimiz var. Sinema salonunda yapacağınız evlenme teklifi ile müstakbel eşinize mükemmel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Bu sürpriz evlilik teklifi için uygun bir sinema salonu kiralayabilir, romantikliği bir seviye daha arttırmak isterseniz izleyeceğiniz filmin sonuna size özgün bir teklif cümlesini ekletebilirsiniz. Bu gösterişli evlenme teklifi sevdiğinizi mutluluklara boğacağından emin olabilirsiniz.

5. Konserde Sürpriz Evlilik Teklifi

Sevgiliniz konserlere hayran biriyse bunu fırsata çevirmek sizin elinizde. Hemen sevdiğinizin dinlemeye bayıldığı sanatçı için konser biletlerinizi alın ve evlenme teklifi organizasyonu oluşturmaya başlayın. Konserde isterseniz sevgilinizin kulağına o büyülü kelimeleri söyleyebilir veyahut konser öncesi sanatçı ile anlaşarak sizin evlilik teklifinize yardım etmesini talep edebilirsiniz.

Konserde Evlenme Teklifi

Romantik Evlilik Teklifi İçin Adres Bogazda.org

Sizlere bu yazımızda evlilik teklifi fikirleri hakkında aklınıza yatacak tüyolarda bulunduk. Siz de sevdiğinize eğer lüks bir evlilik teklifi yapmak istiyorsanız Boğazda.org aracılığı ile tekne kiralama ve yat kiralama seçeneklerinden yararlanarak boğazın muhteşem manzarası altında yatta evlilik teklifi yapabilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp