Kış Düğünü Planlayanlara En İyi 5 Dekorasyon Önerisi

5 yıl önce |
Kış Düğünü Planlayanlara En İyi 5 Dekorasyon Önerisi

Çiftlerin geneli düğün zamanı için en müsait mevsimin ilkbahar ve yaz mevsimlerinin olduğunu dile getirselerde kış mevsimi de düğün için elverişli bir mevsimdir. Kış düğünü için sayısız konsept bulunmaktadır ve unutulmaz bir düğün organizasyonu oluşturmanıza yardımcı olur.

Bu yazımızda sizlere kış düğünü için dekorasyon önerilerinde bulunduk. Siz de kışın düğün hakkında merak ettiklerinizi gidermek ve kış düğününü tercih etmek istiyorsanız bu yazımız tam size göre.

1-) Şeffaf Konseptli Kış Düğünü

Sade ve minimalist bir tarza sahipseniz bu konsepti düğününüze rahatlıkla uyarlayabilirsiniz. Şeffaflık içeren bu konsept için tercihinizi kış bahçesininden yana kullanabilir; mekan dekorasyonunda şeffaf tabaklar, dışı saydam mumluklar, billur benzeri vazolar, şeffaf balonlar kullanabilirsiniz. Bu konsept düğününüzü unutulmaz yaptığı gibi oldukça şık kılacaktır.

2-) Rustik Temalı Kış Düğünü

Modern zamanın köy atmosferindeki düğünleride diyebileceğimiz Rustik konseptli düğünlerde, masa süslemelerinde sık bir şekilde odun kullanılıyor ve doğallığı simgeliyor.

Doğallık ve kırsal bir ambiyans istiyorsanız size tavsiyemiz rustik temalı bir düğün düzenlemeniz olacaktır. Mekân ve dekorasyon süslemelerinde temel malzeme olarak odun kullanabilirsiniz.

3-) Yılın Rengine Göre

Trendlere önem veriyorsanız, renkler ile bağ yakalamışsanız düğününüzün temasına renk katmak sizi hoşnut edecektir. Pantone Renk Enstitüsü tarafından belirlenen 2019 yılının rengi, canlı mercan oldu. Mekân ve süslemelerde tercih edeceğiniz ana rengi canlı mercan yapabilirsiniz. Bordo ve mor gibi sıcak renkleri tercih ederek kışın soğuk havasına meydan okuyabilirsiniz.

4-) Yılbaşı Temalı

Kış düğünlerinin olmazsa olmazı kesinlikle yılbaşı çiçekleridir. Yılbaşı temalı kış düğünleri süslemelerinde fazlası ile yer verilen yılbaşı çiçeğine sizde dekorasyonunuzda yer verebilirsiniz. Ayrıca yılbaşı çiçeğini kozalakla entegre ederek düğün pastanıza uyarlayabilirsiniz.

5-) İnci Temalı

Kışın yapılan düğünler genelde açık mekanlarda yapılmadığından aydınlatma sorunu çiftleri düşünceye sürükleyen bir meseledir. Aydınlatmanın yanı sıra mekan süslemelerinin de aydınlatmaya katkı sağlaması gerekmektedir.

Kapalı mekanlarda aydınlatma isteyen çiftlerin yardımına inci temalı süslemeler koşuyor. Mekânda yer alan inci süslemeler, loş aydınlatmalı bir konsepte tam anlamıyla uyarak mükemmel hoş bir düğün teması oluşturur. Romantik ve zarif bir düğün isteyen çiftler için inci süslemelerine yer vermelerini tavsiye ediyoruz.

Kış düğünlerinde son yıllarda tercih sayısı artış gösteren bir düğün konsepti ise teknede düğün organizasyonudur. Boğaz’da yapılan mükemmel bir düğün organizasyonunda tekne ekibi tarafından son derece soğuktan arındırılmış bir ortam hazırlanarak boğazda düğün keyfi yaşayabilirsiniz.

Teknede düğün yapmayı planlıyorsanız deniz konseptini sizler için tavsiye ediyoruz. Mavi renk ağırlıklı süslemeler ile boğazda düğün atmosferini tamamlamış olacaksınız ve davetlilerinize unutulmayacak bir gün yaşatacaksınız.

Boğazda.org aracılığı ile teknede düğün gibi birçok organizasyonu düzenleyebilirsiniz. yat kiralama ve tekne kiralama hizmetleri ile birçok tur ve organizasyon düzenleyebilir, sevdiklerinizle keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp