İstanbul’un En İyi Manzaraya Sahip 5 Restoranı

5 yıl önce |
İstanbul’un En İyi Manzaraya Sahip 5 Restoranı

İstanbul, sahip olduğu doğal ve tarihi güzellikler sayesinde şehre yeni ayak basmış olanlar kadar yıllardır şehre hakim olanları da tekrar tekrar etkileyebilen bir şehir olma özelliği taşımaktadır. Bu yazımızda sizlere, İstanbul’un En İyi Manzaraya Sahip 5 Restoranı listeledik.

İster sevdiğinize boğazda evlilik teklifi yapacağınız bir yemek olsun, ister şirket arkadaşlarınızla boğazda iş yemeği organizasyonunuz olsun. İşte her türlü organizasyonda sizleri mest edecek 5 restoran!

Armada Teras Restaurant

Armada Teras, gelen misafirlerine mükemmel manzara imkanı ile yemek keyfi sunan bir Restoran. Kadıköy, Marmara Denizi ve Adalar’dan; Ayasofya ve Sultan Ahmet Camii’ni görüş alanı içine alan manzarası ile dikkatleri üstüne çeken Armada Teras, lezzetli ve keyifli bir yemek için ideal bir mekan olarak göze çarpıyor.

Leb-i Derya

Şubesi Şişhane’de yer alan Leb-i Derya da İstanbul Boğazı‘nın muhteşem manzarasında yemek yiyebileceğiniz mekanlardan birisi. Tarihi Yarımada’yı görme şansı yakalayabileceğiniz bu restoran, yemekleri ve müzikleri ile misafirlerine kaliteli bir yemek deneyimi sunuyor.

360 İstanbul

Taksim’de bulunan 360 İstanbul, uluslararası ödülleri kazanması ile adından söz ettirmiştir. Mekân, yemekleri haricinde panoramik İstanbul manzarası ile misafirlerine enfes bir deneyim sunuyor. İstanbul’u panoramik olarak görmek istiyorsanız 360 İstanbul‘a mutlaka uğramalısınız.

Deniz Yıldızı Restaurant

İstanbul’un Çengelköy semtinde yer alan Deniz Yıldızı, birbirinden lezzetli yemekleri ve eşsiz manzarası ile mekan belirleme tercihinde ağır basan yerlerden. Teras özelliği sayesinde Boğaz’a sıfır bir manzara ve ahşap yapısı ile samimiyet barındıran bu hoş restoran, Boğaz’a karşı balık keyfi yapmak isteyenler için ideal bir yer.

Peninsula Teras Restaurant

Karaköy’de yer alan şubesi ile enfes manzarası bulunan Peninsula Teras Restaurant, bir gittiğinizde abonesi olacağınız mekanlardan biri olma özelliği taşıyor. Arkadaşlarınız veya ailenizle Peninsula Teras Restaurant’ın eşsiz manzarası altında lezzetli bir ziyafet vermenizi tavsiye ederiz.

Mekanın manzarasında, Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı, Galata Kulesi, Haliç Tarihi Yarımadası ve Boğaz’da yer alan mükemmel yapıları görmeniz mümkün.

İstanbul’un harikulade manzarasına karşı yemek yiyebileceğiniz mekanları sizler için sıraladık, İstanbul’un En İyi Manzaraya Sahip 5 Restoranı yerine alternatif olarak son yıllarda oldukça popüler olan İstanbul Boğazı’nda yemek organizasyonları düzenlemek istiyorsanız, Boğazda.org adresinden Yemekli Boğaz Turu, Boğazda Akşam Yemeği, Boğazda Tekne Turu ,Tekne Kiralama, Yat Kiralama, Teknede Düğün gibi organizasyonlar için teklif alabilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp