İstanbul’un En İyi Balık Restoranları Listesi

5 yıl önce |
İstanbul’un En İyi Balık Restoranları Listesi

Bu blog yazımızda sizlere İstanbul’un En İyi Balık Restoranları listesini derledik ve aşağıda mekanlar hakkında ufak bilgiler verdik.

Boğazı ve tarihi mirası ile herkesin gözdesi olmuş olan İstanbul’da balıkçı denince boğaz manzaralı yerler seçim kriterlerini doldursa da farklı alternatiflerde mevcut. Farklı bir alternatif arayan siz değerli misafirlerimiz için İstanbul’un En İyi 5 Balık Restoranı listemizi huzurlarınıza sunuyoruz.

Adem Baba

90’lı yıllarda İstanbul’un Bebek semtinde maceraya atılan Adem Baba, günümüzde İstanbul’un sevilen balık restoranlarından birinin sahibi durumunda. Arnavutköy’de bulunan bu harika balıkçı, ambiyansı ve kalitesi ile balık severlerin uğrak noktası haline gelmiş bir mekan.

Son yıllarda popülerliğinden dolayı park sıkıntılarının yaşandığı bu mekanda fiyatlar ise ortalama düzeyde. Boğazda balık keyfi yaşamak istiyorsanız kesinlikle uğramanızı tavsiye ediyoruz.

Eftalya

Arnavutköy’de bir başka mekan olan Eftalya’nın manzarası harikulade. Boğaz’ın enfes görüntüsünü seyrederek balık ziyafeti vermek istiyorsanız Eftalya tam size göre. Taze balık çeşitleri, salataları ve balık istemeyenler için ızgara et seçenekleri mevcut.

Kıyı

İstanbul’un Boğaz bölgelerinden Tarabya’da yer alan Kıyı Restaurant’ın kendine has bir kitlesi var. Yıllardır müdavimleri ve çalışanlar arasında bir bağ kurulduğundan dolayı bu Restoranın ziyaretçi kitlesi genelde aynıdır.

Fiyatlar normale göre daha pahalı olması ve Tarabya’nın muhteşem manzarasında ziyafet çekmenize engel olmasa da, sakinliği, müzikleri ve güler yüzlü çalışanları ile Tarabya’ya yolunuz düşerse balık için en ideal adres burası.

Tarihi Ali Baba

Boğaz’ın incisi Sarıyer’in Kireçburnu mevkisinde yer alan tarihi bir balıkçı. Balıkların tazeliği ve lezzeti tartışılmayacak şekilde iyi. Kireçburnu taraflarına uğradıysanız balık için en ideal adres Tarihi Ali Baba olacağından şüpheniz olmasın.

Kandilli Balıkçısı Suna Abla

Salaş ve kendine has atmosferi olan mekanlara hayransanız bu mekan tam size göre.

Kandilli Balıkçısı Suna Abla, İstanbul’un salaş ama en lezzetli ve keyifli balıkçı mekanlarından biri. İstanbul’da yaşayan herkesin bir kere gitmesini tavsiye ettiğimiz bu mekan, misafirlerine samimiyet ve tarihsel bir hava katması ile meşhur.

Manzarası, balıkların tazeliği ve ambiyansı ile balık severler için ideal bir mekan. Sizde Boğazda.org vasıtası ile Boğaz’ın mükemmel manzarası altında dostlarınızla mükemmel bir ziyafet verebilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız İstanbul’un En İyi Balık Restoranları haricinde alternatif olarak Bogazda bünyesinde bulunan teknelerimizi seçebilirsiniz.

Boğazda.org dilediğiniz organizasyonu gerçekleştirmenize aracı olan bir platformdur. Sizde teknede düğün, yatta evlilik teklifi, nişan, tekne turu, boğaz turu, teknede akşam yemeği, boğazda kahvaltı, yatta evlilik teklifi organizasyonlarınızı tekne kiralama ve yat kiralama seçenekleri ile kusursuz bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

Yaklaşan ramazan ayı sebebiyle iftar yemeklerinizi boğazda.org aracılığı ile düzenleyebilirsiniz. Teknede iftar organizasyonu ile mükemmel bir iftar akşamı yaşayabilir ve boğazın ortasında balık keyfi ile oruçlarınızı açabilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp