Düğün Fotoğrafı İçin İstanbul’da En Uygun 7 Mekan

5 yıl önce |
Düğün Fotoğrafı İçin İstanbul’da En Uygun 7 Mekan

Yaşamımızdaki en önemli günlerden biri olan düğün günümüzü güzel anılar olması için herkes ölümsüzleştirmek ister. Bunun en güzel yolu da çektirilen düğün fotoğraflarıdır. Düğün fotoğrafı ortaya çıkarken bir diğer önemli unsur, çekimin yapılacağı mekandır. Geçmişte düğün fotoğrafları genellikle kapalı stüdyolarda çekiliyor olsa da; günümüzde bu trend neredeyse bitmiş durumda. Kapalı alandaki düz fotoğrafların yerini günümüzde muhteşem doğa manzaralı dış mekan fotoğrafları almış durumdadır.

Sizin için bu yazımızda düğün fotoğraf çekiminizi dış mekanda düşünüyorsanız mutlaka incelemeniz gereken mükemmel mekanları sıraladık.

Düğün Fotoğrafı için 7 Mükemmel Mekan

Düğün Fotoğrafı Tercihlerinin Şahı: Emirgan Korusu

İlk sırada Sarıyer’de bulunan düğün çekimleri için en fazla tercih edilen yerlerden birisi olan Emirgan Korusu.

Geçmişte bu koruda yer alan eski köşklerin içinde de çekim yapılabiliyordu. Günümüzde ise sadece koru içindeki belirlenmiş doğal alanlarda çekim yapabiliyorsunuz. Boğaz’ın eşsiz manzarasına yakın bir yerde bulunan ve yeşilin en canlı renklerini barındıran bu doğal koru, dış mekan düğün çekimleriniz için ideal bir yer olarak dikkat çekiyor.

Beykoz Korusu

Yeşil atmosferi ile herkesi kendine hayran eden Beykoz Korusu, düğün fotoğrafı çekimleri için ideal mekanlardan birisidir. Beykoz Korusu’nun içinde iki büyük mağara, beş havuz ve bir de saray kalıntısı bulunuyor. Asırlık ağaçların fotoğraflarınızda sizlere destek olacağı bu koruda mükemmel düğün fotoğrafları çektirebilirsiniz.

Fenerbahçe Parkı

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yer alan Fenerbahçe Parkı, doğa ile denizin birleştiği bir park olması sebebiyle düğün çekiminiz için tercih listenizde bulunması gereken mekanlardan birisidir. Parkın iç kısımlarında özel olarak dış mekan çekimi yapabileceğiniz alanlar mevcut.

Dilerseniz fotoğraf çekiminizi deniz manzarası teması ile çektirin. Dilerseniz de doğa temalı hoş bir fotoğraf çekimi tercih edebilirsiniz.

Yıldız Parkı

Yıldız Parkı, çoğu İstanbullunun bildiği ve sevdiği bir parktır. Düğün fotoğraf çekimi ücretsiz olan bu park, Çırağan Caddesi üzerinde yer almaktadır. Siz de tercihinizi Yıldız Parkı’ndan yana kullanarak ideal düğün fotoğraflarınızı çektirebilirsiniz.

Düğün Fotoğrafı İçin Doğa Harikası Mekan: Atatürk Arboretumu

Atatürk Arboretumu, Sarıyer’de yer alan doğa harikası mükemmel bir mekan. Arboretum’da bulunan küçük göller ve nadir rastlanan ağaçlar bu doğa harikası yeri düğün fotoğrafı için uygun kılan nedenlerden. Atatürk Arboretumunda dış mekan düğün fotoğraf çekimi ücretli. Ancak bu mükemmel mekanda çektireceğiniz fotoğraflar sizlere bir ömür aynı hissi yaşamanıza vesile olacaktır.

Gülhane Parkı

Geçmişi özlemle hatırlayanlar ya da tarihi manzaralara hayranlık duyanlar için en ideal dış mekan fotoğraf çekimi yeri Gülhane Parkı. Parkın bir yanında Topkapı Sarayı, diğer yanında ise enfes Boğaz manzarası… Tek kelime ile muazzam.

Teknede Düğün Organizasyonu ve Düğün Fotoğrafı

Sizlere bu yazımızda dış mekan düğün fotoğrafı çekimleriniz için mekan önerilerinde bulunduk. Siz de düğün mekanı bakımından stresli bir zaman geçiriyorsanız Boğazda.org aracılığı ile teknede düğün organizasyonu seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Düğün fotoğrafınızı da Boğaz’ın mükemmel manzarası altında harika bir şekilde çektirebilirsiniz.

Düğün stresi, Gelinlik modelleri, düğün şarkıları, nişan organizasyonu, düğün pastası ve düğün hazırlıkları süreci gibi birçok konu hakkında bilgi almak istiyorsanız blog yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Tekne kiralama ve yat kiralama seçenekleri ile yapacağınız büyük organizasyonlar için günlük tekne kiralama fırsatını kullanabilirsiniz. Ancak teknede mezuniyet balosu, teknede doğum günü, yatta evlilik teklifi gibi saatlik organizasyonları, saatlik tekne kiralama seçenekleri ile düzenleyebilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp