Gelin Ayakkabısı Modelleri Hakkında 6 Tüyo

5 yıl önce |
Gelin Ayakkabısı Modelleri Hakkında 6 Tüyo

Hayalinizi kurduğunuz düğün organizasyonu tepeden tırnağa emek ve uğraş isteyen tatlı bir süreçtir. Bu süreçte güzel ve şık görünmek önemli olduğu gibi rahatlığınız da önemlidir. Düğün günü rahat olması gerekli olan unsurların başında gelin ayakkabısı gelmektedir.

Gelin ayakkabısı, düğün ve nişan organizasyonlarında önemi iki katına çıkan bir öğedir. Düğün boyu ayağınızın yorulup ağrıyacağı bir düğün hiç kimse istemez. Bu sebeplerden ötürü sizlere bu yazımızda Gelin ayakkabısı modelleri hakkında belli başlı tüyolar vereceğiz. İşte o tüyolar;

Gelin Ayakkabısı Topuk boyu

Ayakkabı seçiminde en önemli kriterlerden birisi topuk boyudur. Ayakkabınızın ideal ölçüleri, maksimum 3-4 cm platform ve 12 cm topuk boyu olmalıdır. Uzun topuklu bir gelin ayakkabısı tercih etmeniz sizin için kötü bir tercih olacaktır. Gece sonunda ayakkabılarınızı çıkartmak zorunda kalabilirsiniz.

Gelin Ayakkabısının Mekan İle Uyumu

Gelin ayakkabınızı düğün anında zaman geçireceğiniz zemine göre ayarlamanız sizin için avantaj olacaktır. Düğün konseptiniz, kır düğünü veya kumsalda yapılan bir düğün olacaksa, çok uzun ve ince topuk sizin için bir dezavantaj olacaktır.

Gelin Ayakkabısı ve Rahatlık

Tüm etkenlerin aksine asıl önemli olan sizin ayağınızdaki rahatlık durumudur. Bu yazımızda önerdiğimiz ince topuklu veya kalın topuklu ayakkabı örneklerinden hangisi ayağınızı daha rahat hissettiriyorsa o ayakkabıyı seçmelisiniz.

Bu sebeple ayakkabınızla evinizde bol bol prova yapın ve ne istediğinizi anlayın, rahatlığınızı kontrol edin.

Eşinizle Uyum

Düğünde eşiniz ile aranızdaki uyum en kritik noktalardan birisidir. Bu konuda ilk dikkat edeceğiniz faktör, damadın boyudur. Gelin ayakkabınızda seçimi topuğu uzun yönde tercih edip damattan uzun oluyorsanız, gülünç duruma düşebilirsiniz.

Seçim Zamanlamanıza Dikkat Edin

Gelin ayakkabınızı, gelinlik boyu belirlenmeden önce almalısınız. Bu da demek oluyor ki son provanızda artık kararınızı vermiş olmanız anlamına gelir. Ayakkabınızı provadan sonra belirlediğinizde gelinliğinizin uzun veya kısa kalması problemi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Renk Seçimi

Gelin ayakkabısı seçimi, gelinliğinizle aynı renkte karar kılınmalıdır. Bu nedenle ayakkabı seçiminizi yapmadan önce, gelinliğinizdeki bir parçayı yanınıza alarak ayakkabı seçiminde karşılaştırma yapabilirsiniz.

Sizlere bu yazımızda gelin ayakkabısı seçimi nasıl yapılmalıdır? sorusuna yardımcı olabilecek cevaplar sunduk. Siz de düğün günü bu önerilerimizi dikkate alarak ayakkabı seçiminizi yapabilir ve düğününüzü aksilik yaşamadan tamamlayabilirsiniz.

Düğün konsepti konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, boğazda.org aracılığı ile organize edebileceğiniz teknede düğün ve teknede nişan organizasyonlarını tercih edebilirsiniz. Yat kiralama, tekne Kiralama ve teknede düğün hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız hizmetler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp