Damatlar İçin 5 Müthiş Yaka Çiçeği Önerisi

5 yıl önce |
Damatlar İçin 5 Müthiş Yaka Çiçeği Önerisi

Düğün öncesi hazırlıkları bakımından, daha fazla ayrıntı içermesi nedeniyle gelinlerin hazırlığı çok daha zor olsa da, damat adaylarının da düğün konseptine uygun bir ayakkabı, damatlık ve damat yaka çiçeği gibi seçimi önemli olan belli başlı unsurlar vardır.

Hayatları boyunca büyük bir anı olarak olacak düğün gecesinde damatlar da oldukça kusursuz ve şık görünmeyi ister. Özellikle bu konuda ön plana çıkmaktadır. önerilerimiz sayesinde hem damatlığa hoş bir hava katılabilir hem de gelinle beraber müthiş bir uyum yakalanabilir.

Bu yazımızda sizlere damat adayları için, düğün günü şık olmalarını sağlayacak önerilerini sıraladık. İşte o öneriler;

1. Kır Düğünü Konsepti İçin Seçim

Düğün konseptinize kır düğünü olarak karar verdiyseniz siz de eşinizin seçtiği gelin çiçeğine uyumlu, canlı çiçeklerden yapılmış bir yaka çiçeğini tercih edebilirsiniz. Bu seçimle birlikte, hem konseptle hem de eşinizle mükemmel bir uyum yakalamış olursunuz.

2. Gelinliğe Göre Seçim Yaka Çiçeği

Bir diğer yaka çiçeği önerisi ise yine eşinize bağlı olarak gelmektedir. Eşinizin gelinliğindeki desenlere göre bir seçim yapabilirsiniz .kurdela yer alıyorsa, bu durumda siz de o kurdelenin rengine uygun bir çiçek kullanabilirsiniz.

3. Konsept Rengi Ağırlıklı Yaka Çiçeği

Bu konusunda beyaza bağlı kalmak istemeyenler için mükemmel bir önerimiz var. Eşinizden de bağımsız olarak, yalnızca düğün konseptinizde en çok tercih edilen renkte bir seçim yapabilirsiniz. Bu sayede ortamla son derece uyumlu bir görüntü yakalayabilirsiniz.

4. Gelin Çiçeğinden Bir Parça

Hala yaka çiçeği konusundaki kararsızlığınızı çözemediyseniz, en kolay ve başarılı seçim eşinizin gelin çiçeğinden bir parça alarak yakanıza takmanız olacaktır. Bu şekilde, eşinizle son derece uyumlu olabildiğiniz gibi bu konudaki konusundaki kararsızlığınızı çözebilirsiniz.

5. Sadelik İsteyenlere Biberiyeli Yaka Çiçeği

Sizlere son önerimiz ise daima sadelikten yana olan damat adayları için. Yaka çiçekleri sadece çiçek olmalı diye bir kanun olmadığından biberiyeli modellerinden konseptinize en uygun olanı seçerek mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere damatlar için önerilerde bulunduk. Siz de düğün mekanı konusunda hala karar veremeyenlerdenseniz, boğazda.org aracılığı ile teknede düğün organizasyonu, tekne kiralama, yat kiralama, teknede nişan organizasyonu ve yatta evlilik teklifi gibi sürprizleri düzenleyebilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp