Boğazda.org’a Teknemi Neden Eklemeliyim?

4 yıl önce |
Boğazda.org’a Teknemi Neden Eklemeliyim?

Covid-19 sonrası gelinen süreçte markalar açısından dijital pazarlamanın önemi daha da arttı. Geleneksel yöntemlerden faydalanan markalar bile insanlara ulaşabilmek için internet kanalını kullanmaya başladı.

Markaların dijital pazarlama sürecine ayak uydurabilmek için ciddi bütçeler ayırması ve ekip kurması gerekmektedir.

Boğazda.org tüm bu süreçleri kendi bünyesinde çözüm sağlıyor ve İstanbul Boğazı’ndaki teknelerin dijital pazarlama süreçlerini minimum maliyetlerle üstleniyor.

Tüm dijital pazarlama, internetten teklif toplama faaliyetlerinizi Boğazda.org üzerinde bir araya getirebilir ve bu işlemleri tek bir platform üzerinden yönetebilirsiniz.

Teknenizi neden Boğazda.org’a eklemelisiniz?

Bu sorunun cevabı şu maddelerle listelenebilir.

1. Web sitenizle sürekli ilgilenmek zorunda kalmazsınız

Boğazda.org’un gelişmiş profil yönetim sistemiyle teknenizin fotoğraflarını, özelliklerini ve menülerini kolaylıkla güncelleyebilirsiniz ve teklif taleplerini bu profil sayfası üzerinden kolayca alabilirsiniz.

2. Profesyonel bilgi gerektiren dijital pazarlama süreçlerinin tümünden sizi kurtarır ve markanızı dijitalde temsil eder

Boğazda.org ekibinde yer alan profesyonel dijital pazarlama ekibimiz sizin için en doğru reklam ve arama motoru optimizasyonunu sağlar.

3. Sabit ücretle dijital ajans konforu sağlar

Boğazda.org ekibinde yer alan profesyoneller teknenizin tüm dijital süreçleriyle dijital ajans ile çalışıyor gibi ilgilenir.

Profesyonel fotoğraf çekimi, video çekimi, gibi bir çok kurumsal tanıtım materyallerinizde size yardımcı olur.

Boğazda.org profil yönetim sistemi

Boğazda.org, tekne profilinizi yönetebilmeniz, istatistiklerinizi ve teklif taleplerini takip edebilmeniz için size gelişmiş, kolay kullanılabilen bir yönetim paneli sunar.

Fotoğraf yönetimi ekran görüntüsü

Fotoğraf Yönetimi

Teknenizin fotoğraflarını sürükle & bırak yöntemiyle tekne profilinize hızla yükleyebilir, sıralamalarını yine aynı yöntemle düzenleyebilir, dilediğiniz fotoğrafı kolayca kapak fotoğrafı olarak belirleyebilirsiniz.

Menü yönetimi ekran görüntüsü

Menü Yönetimi

Teknenizde müşterilerinize sunacağınız menüleri tekne profilinize ekleyebilir, sürükle & bırak yöntemiyle sıralamalarını belirleyebilir dilediğiniz menüyü dilediğiniz zaman düzenleyebilir veya silebilirsiniz.

Konum yönetimi ekran görüntüsü

Konum Yönetimi

Teknenizin konumunu dijital harita üzerinden seçerek, tekne profilinizi görüntüleyen kullanıcılara Yandex.Haritalar® aracılığıyla gelişmiş yol tarifi sunabilirsiniz.
Ayrıca Boğazda.org harita görünümünde bu konumda gösterilirsiniz.

Teklif talebi yönetimi ekran görüntüsü

Teklif Talebi Yönetimi

Boğazda.org kullanıcıları çeşitli kanallardan (reklam, organik trafik, sosyal medya, listeleme sayfası vb.) teknenizin profiline ulaşarak sizden organizasyonu için online olarak teklif talep edebilir.
Gelen teklifler E-posta, SMS ve Web Push gibi sistemlerle size bildirilir.
Gelen teklif taleplerine ve detaylarına dilediğiniz zaman Boğazda.org Firma Paneli üzerinden ulaşabilir, teklif isteyenlerle tek bir tıklamayla telefon, e-posta ve WhatsApp® yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Tekne profili ekran görüntüsü

Tekne Profili

Tekne profili sizi kullanıcıyla buluşturan arayüzlerden biridir. Kullanıcı bu sayfa üzerinden teknenizin fotoğraflarına, Çapa Puanı’na, yorumlarına, konumuna, özelliklerine, hakkındaki bilgilere ulaşabilir ve kullanışlı teklif talep formuyla sizden dakikalar içerisinde fiyat teklifi talep edebilir.

Boğazda.org’a teknemi nasıl eklerim?

Boğazda.org’a Firmalar için bağlantısından size en uygun pakete abone olarak, dakikalar içerisinde teknenizi ekleyebilirsiniz.

İlk abonelik ödemesi yapıldıktan sonra teknik saha ekibimiz sizi ziyaret ederek gerekli sözleşme ve kurulum konusunda eğitim/destek verecektir.

Örnek görsellerde kullanımımıza izin veren Tosun Paşa teknesine teşekkürler.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp