Boğaz’da Kahvaltı Mekanları Arasından En İyileri

5 yıl önce |
Boğaz’da Kahvaltı Mekanları Arasından En İyileri

İyi ve keyifli yapılmış bir kahvaltı güne iyi başlamak için son derece önemlidir. Boğaz hattında şahane bir kahvaltı sonrası yapacağınız gezinti ile gününüz oldukça neşeli olacaktır. Boğaz’da Kahvaltı mekanları arasından en iyi 5 tanesini sizler için derledik.

Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesi – Çengelköy

Oldukça meşhur olan bu mekan Çengelköy’de büyük çınarın altında sahil kenarında bir çay bahçesi. Samimi ortamı ve Boğaz manzarası ile size mükemmel bir kahvaltı imkanı sunar. İsterseniz kendi kahvaltı malzemelerinizi de getirebilirsiniz. Yakınlarda bulunan Çengelköy börekçisinden börek alarak manzara ile lezzetin tatlı yarışmasına tanık olabilirsiniz.

Siyah Cafe & Breakfast – Beşiktaş

Boğaz’ın rağbet gören bölgelerinden Beşiktaş’ta kahvaltıcılar sokağında yer alan ve kendine özgün dekorasyonuyla insanların odak noktası olan Siyah Cafe, Boğazda kahvaltı yapmayı planlayanlar için en uygun fiyatlı kahvaltıcılardan biridir. Kahvaltı tabakları Küçük, Büyük, Ege, Yeşil kahvaltı tabağı olmak üzere 8 – 15 TL arası değişiyor. İki kişilik serpme kahvaltı ise 30 lira.

Sınırsız çay özelliğide bulunan bu mekanda, kahvaltınızı yaptıktan sonra Deniz Müzesi‘ne uğrayabilirsiniz.

Sütiş – Emirgân

Emirgan, Osmanlı zamanından beri İstanbul’un en sakin semtlerinden biri olma özelliğini kaybetmemiş nadir bölgelerden biridir. Boğazda Kahvaltı denildiğinde herkesin aklına ilk gelen seçeneklerden biri olan Sütiş, size oldukça güzel bir kahvaltı fırsatı sunuyor. Kahvaltı fiyatları 2019 yılı itibari ile 50-60 TL arasında değişmektedir.

Bu şahane manzaralı kahvaltı mekanında tek sıkıntı pazar günleri oluşan aşırı yoğunluk. Giriş kısmının oldukça yoğun olduğu gibi kalabalıktan dolayı park sorunuda yaşanıyor bu sebepten ötürü rezervasyon yapmanızı tavsiye ederiz.

Big Chef’s – Tarabya

Deniz’in hemen dibinizde olduğu bir kahvaltı mı istiyorsunuz? Tarabya‘da bulunan Big Chef’s tam size göre. Açık büfe kahvaltıları, kendine has ambiyansı ve harika manzarası ile Big Chef’s sizlere mükemmel bir kahvaltı deneyimi sunuyor.

Boğaz hattının en uygun ve lüks yerlerinden biri olan Big Chef’s Tarabya Şubesi’nde fiyatlar iki kişilik 110-120 TL civarlarındadır. Boğazda kahvaltı gibi şahane bir aktiviteyi Tarabya’da düzenlemek oldukça doğru bir karar olacaktır sizin için.

Mangerie – Bebek

Bu mekanın Boğaz manzarasına ne söylesek yetersiz. Bebek‘te teras katında, deniz manzaralı bir kahvaltı keyfi için denilecek fazla bir şey yok. Fiyat olarak 2 kişi ortalama 110 TL ödediği bu yer popülerliğine nazaran küçük olduğundan rezervasyonsuz girişte sıkıntı yaşamanız büyük olasılıktır.

Bebek Mangerie gibi Boğaz’da Kahvaltı yapacağınız harika mekanlar İstanbul’da oldukça mevcut. İsterseniz kendi kahvaltınızı Boğaz’ın tam ortasında sevdiklerinizle düzenleyebilirsiniz.

Boğaz’da Kahvaltı mekanları arasından en iyi 5 tanesini seçip sizlere önerdiğimiz blog yazımız umarım sizler için az da olsa faydalı olmuştur. Ek olarak mekanda kahvaltı yerine Yat kiralama hizmeti ile kahvaltı organizasyonu düzenleyebilirsiniz.

Boğazda.org aracılığı ile yat kiralama ve tekne kiralama seçeneklerinden yararlanarak Boğaz’da kahvaltı keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Boğazda organizasyonlar kahvaltı ile kalmıyor birden çok etkinliği boğazda.org vasıtasıyla düzenleyebiliyorsunuz.

Boğazda akşam yemeği, teknede düğün, teknede mezuniyet, tekne kiralama, yatta evlilik teklifi, yemekli boğaz turu, teknede şirket yemeği gibi birçok organizasyon için boğazda.org’da yer alan tekne ve yatlardan fiyat isteyebilir hayalinizdeki organizasyonları düzenleyebilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp