Düğün Stresi ‘ne Karşı Sizi Rahatlatacak 5 Tavsiye

5 yıl önce |
Düğün Stresi ‘ne Karşı Sizi Rahatlatacak 5 Tavsiye

Her çiftin hayallerini süsleyen Evlilik her ne kadar mutluluğu temsil eden unutulmaz bir an olarak bilinse de düğün hazırlıkları sürecinde çiftler, oldukça stres dolu zamanlar geçirmektedir. Her evlilik adayı kusursuz bir düğün ve organizasyon düzenlemek ister. Düğün stresi olarak ta kabul edilen bu stres türü, düğün öncesi hazırlıklar ve planlamalar açısından ortaya çıkar ve çiftleri oldukça zorlayan bir süreçtir.

Düğün stresi tabiki de doğru planlamalarla rahatlıkla aşılabilir. Dolayısıyla sizlere önerdiğimiz düğün öncesi stresinizi kontrol edebileceğiniz 5 tavsiye kesinlikle size yardımcı olacaktır.

Düğün Stresi ‘ne Yakalanmamak İçin Mekan Belirlemeyi Geciktirmeyin

Düğün zamanından 2-3 ay önce düğününüzün olacağı yeri belirlemelisiniz. Nedeni ise, düğün gününe az bir süre kaldığında mekan seçimi ve belirlemesi konusunda stres yaşayabilirsiniz.

Boğazda.org aracılığı ile ileriye dönük rezervasyon yaparak düğün tarihinizi, konseptinizi, davetli sayınızı, yeme/içme tercihlerinizi, bütçenize göre ayarlayacağınız ek sürprizler ile mükemmel bir teknede düğün organizasyonu düzenleyebilirsiniz.

Ayrıca düğününüzü boğazda yapmayı düşünüyorsanız, “Teknede Düğün Yapmak İsteyenlerin Bilmesi Gereken Tüyolar” adlı yazımıza göz atabilirsiniz.

Tarih konusunda ne kadar erken seçim yaparsanız düğün organizasyonunuzu o derece rahat ve stresten uzak düzenleyebilirsiniz. Davet edeceğiniz misafirlerinize sunacağınız davetiyeleri, düğün mekanınızı baz alarak oluşturacağınızı unutmamalısınız.

Kararlarda Birlik Olmaya Özen Gösterin

Evlilik, eşinizle koca bir hayatı birlikte sürdürmektir. Bu sebeple bu özel günde geçerli olmak üzere hayatınızdaki büyük kararları birlik olup vermelisiniz. Normal bir organizasyon düzenlerken arkadaşlarınız ile beraber yaptığınız hazırlıklar kabul edilebilir.

Ancak hayatınızda bir kere düzenleme fırsatı elde ettiğiniz bu düğün ve evlilik hazırlıkları yalnızca sizin ve müstakbel eşiniz için yapılıyor. Bu yüzden eşinizin kararları sizin için çok önem arz etmeli. Beraber kararınızı verdiğiniz takdirde düğün stresi yaşamanız oldukça düşük.

Bütçenizde Taviz Vermeyin

Düğün stresi başlıca finansal sıkıntıları hortlatan bir sorun. Sizde finansal sıkıntı yaşamak istemiyorsanız bütçenizi iyi ayarlamalısınız. Hazırladığınız bütçeye uygun harcamalar yaptığınız taktirde stresten uzak rahat bir organizasyon düzenlemeniz yüksek ihtimaldir.

Bütçenize uygun lüks bir düğün düzenlemek boğazda.org ile çok kolay. Dilediğiniz konsepti, yeme/içme tercihini yapabildiğiniz unutulmaz bir düğün istiyorsanız, bütçenize uygun bir tekne kiralama seçeneği seçerek mükemmel bir boğazda düğün organizasyonu düzenleyebilirsiniz.

Gelinler İçin Kuaför Saati Alarmı

Düğün zamanı geldi çattı. Düğüne saatler kala gelinin düğün için harika bir görüntü yakalaması için kuaför saatini iyi ayarlaması gerekir. Erken vakitler için randevu ayarlamanız olası bir trafik ve benzeri durumlar karşısında stres yaşamamanızı sağlayacaktır.

En Önemlisi: Rahatlamak!

Hayatınızın en güzel günlerinden birinin kusursuz ve rahat geçmesini istiyorsanız ruh halinizin gevşek ve rahat olduğundan emin olmalısınız. Çünkü siz düğün stresi adı altında her şeyi düşündüğünüz ve çözemeyeceğinizi inandığınız an sorunlar ortaya çıkacaktır.

Bunun yanı sıra gergin olarak çevrenizide olumsuz etkileyebilirsiniz. Düğün günü, sizin gününüz. Bunu düşünerek kafanızı rahatlatırsanız sorunsuz bir düğün sizi bekliyor olacaktır.

Boğazda.org aracılığı ile teknede düğün gibi düğün organizasyonları yapılabildiği gibi düğün öncesi organizasyonlar ve farklı etkinliklerde yapılabiliyor. Teknede nişan, Teknede kına gecesi, teknede mezuniyet balosu, teknede akşam yemeği, yatta evlilik teklifi, teknede evlilik teklifi boğazda kahvaltı, teknede şirket yemeği, boğaz turu, yat kiralama ve tekne kiralama seçenekleri ile her türlü organizasyonu kusursuz bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp