Düğün Pastası Hakkında Bilmeniz Gereken 4 Şey

5 yıl önce |
Düğün Pastası Hakkında Bilmeniz Gereken 4 Şey

Hem davetliler adına hem de düğün sahibi için büyük önem arz eden düğün pastası, dikkat edilmesi gereken konular barındırıyor. Sizlere bu yazımızda, düğün pastası ne kadar büyüklükte olmalı? Pasta meyveli, çikolatalı veya sade mi seçilmelidir? 2019 Düğün trendleri nelerdir? Pasta süslemeleri nasıl yapılır? gibi soruları cevaplandırdık. Keyifli okumalar…

Düğün Pastası için Bütçenizi Belirleyin

Düğün pastası seçiminizden önce pasta için belirli bir bütçe belirlemelisiniz. Bu sayede belirlediğiniz bütçe dışına çıkmamaya özen gösterebilirsiniz. Belirlediğiniz bütçe sınırlarında bir pasta seçerek bütçeden tasarruf etme imkanı elde edebilirsiniz.

Ancak bütçe ayırmadan önce düğününüze katılacak olan misafirlerinizin sayısını hesaplayarak pastanın boyutuna karar vermelisiniz. Pastanın büyüklüğü, fiyat açısından fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

Pastanın Büyüklüğü Nasıl Olmalıdır?

Düğününüzde pasta yiyemeyen davetlilerinizin, düğününüz adına olumsuz fikirlere sahip olacağını göz ardı etmemelisiniz. Bu gözleme dayanarak bir pasta seçimi yapmalısınız.

Sadece düğününüzde misafir edeceğiniz kişilere pasta yaptırmanın aksine, fazladan misafir katılımını göze alarak biraz daha büyük yaptırmalısınız. Ayrıca pasta kesiminin de doğru orantılı bir şekilde yapıldığına emin olun.

Pastanın Tadı Nasıl Olmalı?

Düğün pastasında en önemli unsurlardan biride lezzet konusudur. Düğünde misafirlerinizin pastanızı keyifsiz bir şekilde yiyerek görmek istemiyorsanız pastanızın bir örneğini önceden pastanenizden rica ederek tatmalısınız.

Pasta Süslemeleri

Pastanıza renk katmak istiyorsanız pastada kullanabilecek süslemeleri kesinlikle kullanmalısınız. Eğer düğününüz kır düğünü olacaksa, beyaz krema üzerine pembe ya da mor çiçeklerin bulunduğu süslemeler hem düğün alanınıza uyum sağladığı gibi hem de misafirleri hoşnut edecektir.

Eğer düğününüzü kapalı düğün salonlarında yapmayı tercih ettiyseniz, ağırlıklı olarak altın sarısı renklerinin kullanıldığı ihtişamlı süslemeleri pastanızda yer etmesini sağlayabilirsiniz. Pasta seçimi yaparken süslemeleri de özel olarak seçebilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere düğün pastası seçimi ile alakalı işinizi kolaylaştıracak önerilerde bulunduk. Eğer siz de sıra dışı bir konseptte düğün yapmak istiyorsanız, Rustik Düğün, Kır Düğünü, Teknede Düğün gibi lüks ve farklı konseptli düğün mekanlarını tercih edebilirsiniz.

Boğazda.org aracılığı ile boğazda düğün ve yat kiralama organizasyonlarını kolaylıkla organize edebilirsiniz. Bunun yanı sıra tekne kiralama hizmeti ile teknede nişan, teknede kına gecesi gibi düğün öncesi organizasyonları da boğazda.org platformunda yer alan tekne ve yatlarda mükemmel bir şekilde ayarlayabilir, sevdiklerinizle ve sevdiğinizle unutulmaz bir an geçirebilirsiniz.

Yazımıza Yorum Katın
Telefon WhatsApp